Tule meille Turkuun koordinaattoriksi!

Aluekoordinaattorina toimit oman alueesi saattohoidon vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina ja osallistut Suomen Palliatiivisen Hoidon Yhdistys ry:n SAAVA-hankkeen toteutukseen yhdessä hankkeen kumppanuusorganisaatioiden kanssa. Toimit osana nelihenkistä, valtakunnallista SAAVA-tiimiä ja projektityöryhmää.

Arvostamme näkemystä järjestötoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä. Toivomme, että omaat kokemusta koordinointitehtävistä ja/tai projektitoiminnasta.

Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat. Valtakunnallisen hankkeen toteutuksessa tukenasi on osaava ja innostunut tiimi.

Aluekoordinaattorin työsuhde on osa-aikainen (50%) ja se on voimassa toistaiseksi. Tehtävästä maksettava palkka on työsuhteen alussa 1500 € kuukaudessa. Työnantajanasi toimii Lounais-Suomen Saattohoitosäätiö, jonka työntekijänä osallistut valtakunnalliseen SAAVA-hankkeeseen kevääseen 2024 asti. Tämän jälkeen työsuhde jatkuu Turun alueen saattohoidon vapaaehtoistoiminnan koordinoinnin ja kehittämisen parissa. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Sarianne Hartonen, sarianne.hartonen@sphy.fi, 040-4180185.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen sarianne.hartonen@sphy.fi ke 5.10. klo 16 mennessä.

SAAVA-hankkeen yhteystiedot

SAAVAn tiimi:

·        Projektipäällikkö Sarianne Hartonen, 040 418 0185

·        Rovaniemen aluekoordinaattori Kaisa Tukiainen 0400 165 378

·        Turun aluekoordinaattori Nina Sarell 044 491 5416

·        Tampereen aluekoordinaattori Marjut Lindell 0400 163 463

Ole yhteydessä! SAAVA-tiimin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sphy.fi.