Aluekoordinaattoriksi Tampereelle?

Oletko etsimämme ihminen, joka voisi viedä puolivälissä olevan hankkeen Tampereen alueella loppuun saakka?

Toimit oman alueesi saattohoidon vapaaehtoistoiminnan alueellisena koordinaattorina ja osallistut Suomen Palliatiivisen Hoidon Yhdistys ry:n SAAVA-kehittämishankkeen toteutukseen yhdessä hankkeen kumppanuusorganisaatioiden kanssa. Kuulut tärkeänä osana nelihenkiseen, valtakunnalliseen SAAVA-tiimiin ja projektityöryhmään.

Arvostamme näkemystä järjestötoiminnasta ja vapaaehtoistyöstä. Toivomme, että omaat kokemusta koordinointitehtävistä ja/tai projektitoiminnasta sekä soveltuvan sotealan koulutuksen.

Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme sinulle joustavat työajat. Valtakunnallisen hankkeen toteutuksessa tukenasi on osaava ja innostunut tiimi.

Aluekoordinaattorin työsuhde on osa-aikainen (50%) ja määräaikainen hankkeen päättymiseen 30.4.2024 asti. Palkka on 1500 € kuukaudessa. Työnantajanasi toimii Suomen Palliatiivisen Hoidon Yhdistys ry.

Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä. Työn aloitus mahdollisimman pian/ sopimuksen mukaan. Huomioi kuitenkin, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme mahdollisesti valinnan ennen hakuajan päättymistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen sarianne.hartonen@sphy.fi viimeistään tiistaina 7.2. klo 16 mennessä.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Sarianne Hartonen, sarianne.hartonen@sphy.fi, 040 418 0185.


SAAVAn tiimi:

·        Projektipäällikkö Sarianne Hartonen, 040 418 0185

·        Rovaniemen aluekoordinaattori Kaisa Tukiainen 0400 165 378

·        Turun aluekoordinaattori Maarit Lehtinen 044 491 5416

·        Tampereen aluekoordinaattori Marjut Lindell 0400 163 463

Ole yhteydessä! SAAVA-tiimin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sphy.fi.