Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä ammatissaan palliatiivisen hoidon parissa työskentelevät tai siitä kiinnostuneet (ammatti)henkilöt ja koulutetut vapaaehtoistyöntekijät. Yhteisöt voivat olla yhdistyksen yhteisöjäseniä.

Yhdistyksen jäsenet saavat neljä kertaa vuodessa verkkolehtenä ilmestyvän jäsenlehden ja heillä on mahdollisuus anoa yhdistyksen apurahoja. Yhdistyksen jäsenet saavat mahdollisuuden myös osallistua järjestämiimme koulutuksiin jäsenetuhintaan. 

Jäsenille yhteisiä jäseniltoja järjestetään neljä kertaa vuodessa ajankohtaisten teemojen äärellä. Jäsenmaksut vuonna 2023: henkilöjäsen 30€ ja yhteisöjäsen 250€.


JÄSENHAKEMUS

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja. Käsittelemme hakemuksia muutaman kuukauden välein ja olemme sinuun yhteydessä kun hakemuksesi on käsitelty. Kun jäsenhakemuksesi on hyväksytty, lähetämme sinulle jäsenmaksun. Maksamalla jäsenmaksun määräaikaan mennessä, varmistat jäsenyytesi yhdistyksessä. Huomioithan, että emme lähetä muistutuslaskuja ja maksamattomat jäsenet poistetaan yhdistyksen jäsenrekisteristä.

TERVETULOA MUKAAN!