SAAVA-hanke - saattohoidon vapaaehtoistoiminnan kehittämishanke vuosille 2021-2023

Suomen Palliatiivisen Hoidon Yhdistys sai keväällä 2021 STEA-rahoituksen kolmevuotiselle saattohoidon vapaaehtoistoiminnan kehittämishankkeelle (SAAVA-hanke). SAAVA-hankkeen tavoitteena on tuoda saattohoidon vapaaehtoistoiminta pysyväksi osaksi hyvää saattohoitoa kaikkialla Suomessa. Yhteistyössä hankkeen pilottialueiden toimijoiden kanssa kehitetään ja testataan käytännön keinoja edistää koulutettujen saattohoidon vapaaehtoisten sujuvaa saatavuutta. Pilottialueita ovat Pohjois-Suomi, Lounais-Suomi ja Tampere. 

SAAVA-hanketta on kanssamme viemässä eteenpäin ja saattohoidon vapaaehtoistoimintaa yhteiskehittämässä sairaaloita, saattohoitokoteja, kaupunkeja, kuntia, seurakuntia, Syöpäjärjestöt, Lounais-Suomen Saattohoitosäätiö, alueellisia Syöpäyhdistyksiä, Kirkkohallitus ja Opintokeskus Sivis.

SAAVA- hankkeen edistymistä voit seurata täältä kotisivuiltamme sekä jatkossa verkkojulkaisuna ilmestyvästä Palliatiivinen hoito -jäsenlehdestä.

Voit seurata SAAVA-hanketta myös Facebookissa ja Instagramissa (@saavahanke)! 

SAAVAn tiimi täydentyy pilottialueiden aluekoordinaattoreilla elokuun 2021 alusta alkaen!

Iloisena ja kiitollisena ilmoitamme, että SAAVA-hankkeeseen on valittu aluekoordinaattoreiksi Rovaniemelle Minna Ankerman, Turkuun Nina Sarell ja Tampereelle Satu Suihkonen! Lämpimästi tervetuloa SAAVA-tiimiin! Minna, Nina ja Satu toimivat pilottialueillamme yhteyshenkilöinä elokuun 2021 alusta alkaen. SAAVA-tiimin tavoittaa mm. sähköpostitse (etunimi.sukunimi@sphy.fi). Yhdessä olemme enemmän! Inhimillisen ihmisyyden hyväksi!

SAAVA-hanke rekrytoi aluekoordinaattorin Rovaniemen alueelle!

Etsimme Rovaniemen aluekoordinaattorimme Minnan ansiokaasti aloittamalle työlle jatkajaa! Tarjoamme merkityksellisen ja tärkeän työn saattohoidon vapaaehtoistoiminnan yhteiskehittämishankkeessa vuosille 2021-2023! Olisit tärkeä osa SAAVA-tiimiämme ja Sinulla olisi ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda esille oma vahvuuspotentiaalisi ja osaamisesi omana itsenäsi! Lisätietoja:

Aluekoordinaattori SAAVA-hankkeeseen - Suomen Palliatiivisen Hoidon Yhdistys ry - Työpaikat - Duunitori