Mirja Siskon esittely

Palliatiivinen hoito ja saattohoito ovat olleet keskeisiä kiinnostuksen kohteitani viidentoista vuoden ajan. Olen työssäni Terhokodissa saanut vahvistaa potilaslähtöistä työskentelyä ja perheiden hoitotyön edistämistä hoitotyön kehittämisen ja johtamisen kautta. Työni ohella olen tutkinut saattohoitoa nyt kolmen vuoden ajan. Tutkimustyö on syventänyt ja laajentanut käsitystäni saattohoidosta. SPHY ry:n toiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2002 lähtien. Hallituksessa jäsenet vaihtuvat ja tuovat mukanaan uusia raikkaita ideoita toimintaan. Tällä hetkellä olen yhdistyksen varapuheenjohtaja ja haluan kannustaa jäsenistöä ottamaan yhteyttä saattohoitoon liittyvissä isoissa ja pienissä kysymyksissä.