KV-tutkimus palliatiiviseen sedaatioon liittyvästä terminologiasta - osallistumiskutsu SPHY:n jäsenille!

5.7.2021

Kansainvälinen tutkimusryhmä tekee parhaillaan laajaa tutkimustyötä palliatiiviseen sedaatioon liittyen, ja tämä SedPall-konsortio on lähestynyt kaikkia EAPC:n jäsenorganisaatioita pyytäen tutkimuskutsun edelleenvälittämistä jäsenistöille. 

Olemme lähettäneet tänään sähköpostitse tutkimuskutsun kaikille niille jäsenillemme, joiden sähköpostiosoitteet ovat tiedossamme. Mikäli olet yhdistyksemme jäsen, eikä viesti ole sinua tavoittanut ja haluat kuitenkin osallistua tutkimukseen, pääset kyselylomakkeelle myös tästä:

https://umfrage.itz.uni-halle.de/limesurvey/index.php/594395/lang-en

Tutkimukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja kyselylomake täytetään anonyymisti. Kysely on englanninkielinen ja siihen vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia.

Lämmin kiitos sinulle, mikäli ehdit antaa aikaasi tälle tärkeälle asialle!

Ohessa myös alkuperäinen tutkimuskutsu:

Dear colleagues,
as researchers of the SedPall consortium (https://www.palliativmedizin.uk-erlangen.de/en/research/health-services-research-in-palliative-care/current-health-services-research-projects/from-anxiolysis-to-deep-continuous-sedation/) we are currently conducting an anonymous online survey on terminology for sedation in palliative care among member societies of the EAPC. We would be very grateful if you could spend 15-20 minutes on this study, which explores the applicability of different definitions on sedation in palliative care to different clinical cases and will help us to understand and improve terminology in the future.

Link to further information on the study and survey: https://umfrage.itz.uni-halle.de/limesurvey/index.php/594395/lang-en

Thank you very much for your support,

Prof. Dr. C. Ostgathe Prof. Dr. Jan Schildmann Dr. Alexander Kremling
Coordinator SedPall PI SedPall-Ethics Researcher SedPall-Ethics